Terugkomen... en gaan

Welkom terug, Peter!
Na een half jaar van herstel zijn we blij dat we Peter van Heek wekelijks weer in ons team terugzien. Hij werkt vooralsnog op therapeutische basis aan interne zaken en zal in overleg met het bestuur en de bedrijfsarts zijn taken verder uitbreiden. Wat dat precies zal gaan inhouden en wanneer dat zal zijn is uiteraard nog niet te zeggen, maar we zijn allemaal positief gestemd over het vooruitzicht!

Vertrek Josien
Bij de DKK is een vacature ontstaan wegens het aanstaande vertrek van Josien Durieux. Ze neemt in november afscheid van de DKK. “Een lastige beslissing, want sinds mijn studietijd ben ik actief voor de toenmalige VKK als stagiair in het Rivierengebied en als vrijwilliger bij verschillende dorpsplannen. De DKK voelt als een familie. Ik rolde in 2009 door in het team waar ik nu bijna acht fijne, leerzame en plezierige jaren heb mogen werken! Toch is het na tien jaar inzet voor de DKK tijd om verder te kijken.”
Haar lopende werkzaamheden bij de DKK zal ze uiteraard zoveel mogelijk zelf afronden of in goed overleg overdragen aan haar collega's en opvolger.

Locatie

 

 

Kracht en initiatief van bewoners