75e ontwikkelingsplan is een WIJKontwikkelingsplan!

17.00 Uur Zaterdagmiddag 9 september. Een flinke regenbui is net voorbij getrokken en de lucht is opgeklaard. In Duiven-West, mocht ik namens de DKK samen met wethouder Johannes Goossen en de voorzitter van de Wijkvereniging Wim Vilters het WijkOntwikkelingsPlan in ontvangst nemen. (klik hier voor de digitale versie)

Wijkfeest in Duiven-West

 Op het wijkfeest ter ere van haar tienjarig bestaan kreeg de wijkraad Duiven West een cadeautje overhandigd: het wijkplan vol aandachtspunten en ideeën voor een mooie toekomst van de wijk. Het is het 75e ontwikkelingsplan dat door een werkgroep van inwoners en met DKK procesbegeleiders tot stand is gekomen Maar het is het allereerste waar 'wijk' voor staat.

In Duiven-West hebben onze procesbegeleiders, Jan Bleumer, Rianne Doller met ondersteuning van Josien Durieux en Peter van Heek de werkgroep begeleid.

Bloemen voor de hele werkgroep!

Een ambitieus Wijkplan waar we zeker meer van horen. Een dik compliment verdienen Jan Knol en Ann Nibbeling en alle leden van de werkgroep voor hun activiteiten. En...nu aan de slag en veel succes gewenst!

 

 

 

Tinie te Dorsthorst,

 

Vicevoorzitter DKK Gelderland

Date: 
zaterdag, 9 september, 2017 - 17:00

Locatie

Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners