Evenement HIER opgewekt 2020

Alle artikelen
maandag 27 juli 2020

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt voor de negende keer het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. Schrijf het in je agenda. Je bent van harte uitgenodigd.

Hét evenement over lokale duurzame energie

Evenement HIER opgewekt (EHO) is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen.

Negende editie

Vanwege de coronacrisis wordt de negende editie een beetje anders dan je gewend bent. EHO 2020 wordt een hybride evenement van drie dagen. De sessies vinden grotendeels online plaats, aangevuld met offline sessies in klein gezelschap op locatie.

Programma

Je kunt veel inhoudelijke kennis verwachten, persoonlijke sessies in kleine groepen, een gezamenlijke dagstart en een vrolijke noot. Gegoten in een groot aantal webinars, discussiegroepen, locatiebezoeken, online netwerken en meer. Je kiest zelf aan welke onderdelen je deelneemt en aan welke niet. Zo richt je je dag in zoals jij dat fijn vindt en is non-stop achter het scherm zitten niet nodig.

Meer informatie

In de komende maanden wordt er gewerkt aan een mooi programma. Heb je suggesties? Laat het weten via info@hieropgewekt.nl. In september start de inschrijving en vind je meer info op de website.

LOGO EHO2019.png

Login

E-mailadres
Wachtwoord

Aanmelden nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel(s) (optioneel)
Achternaam
E-mailadres