Training Marketing Dorpshuizen

Nogal wat dorpshuizen staan onder druk. De constante worsteling de begroting te sluiten, krijgt een steeds dwingender karakter. Gemeenten verminderen de subsidie, verenigingen hebben het moeilijk en de bezoekersaantallen krimpen.

Om een antwoord te vinden op deze ontwikkelingen biedt de DKK haar leden de Training Marketing voor Dorpshuizen aan. Deze training is zeer interessant voor al die besturen/beheerder/vrijwilligers die er achter komen dat het dorp meer is dan een verzameling verenigingen, die van hun dorpshuis ook echt het ‘huis van het dorp’ willen maken.

Na afloop van de training zijn de deelnemers in staat de basisprincipes van de sociale marketing toe te passen binnen hun eigen dorpshuis, hun aanbod te vernieuwen en nieuwe doelgroepen binnen te halen. De training is gericht op beheerders/bestuurders van dorpshuizen in Gelderland (twee vertegenwoordigers per dorpshuis).

Duur van de training

In deze training van 3 avonden leert u de beginselen van sociale marketing en hoe u deze kunt toepassen op de eigen situatie.
De eerste avond staat in het teken van de marketing van uw dorpshuis, leren denken in doelgroepen en kijken naar je dorp. Avond twee gaat over het in de markt zetten van een activiteit. Na 6 weken volgt een terugkomavond.

Kosten

Leden betalen € 50,- pp, niet-leden € 250 p.p..

Locatie

In onderling overleg zoeken we naar centrale locaties (liefst bij één van de deelnemende dorpshuizen).

Data eerstvolgende training

Data zijn momenteel nog niet bekend.

Meer over Training Marketing Dorpshuizen?

Heeft u een vraag of probleem waar wij u mogelijk mee kunnen helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Login

E-mailadres
Wachtwoord

Aanmelden nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel(s) (optioneel)
Achternaam
E-mailadres