Disclaimer

Wij streven ernaar dat onze informatie actueel, nauwkeurig, juist en dus betrouwbaar is. Toch kunnen fouten of onvolkomenheden niet worden uitgesloten. DKK kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. DKK kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die kunnen ontstaan als een DKK-website niet goed werkt. Laat het ons weten als je fouten ontdekt of als je suggesties heeft ter verbetering.

Verantwoordelijkheden

De op onze websites opgenomen informatie is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. DKK kan de informatie op haar websites veranderen zonder dit vooraf kenbaar te maken. Op deze website staan ook links naar websites die niet van DKK zijn. DKK is niet verantwoordelijk voor de informatie op andere websites en ook niet voor de manier waarop andere websites werken. Wij doen alles om misbruik te voorkomen. DKK kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor berichten die door gebruikers van deze website via internet verzonden worden en evenmin voor berichten die op deze website geplaatst worden.

Auteursrechten

©DKK, behalve waar anders vermeld. Van deze website mag niets worden overgenomen, gekopieerd, vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DKK.

Contact

Voor vragen en opmerkingen over deze website:
Verniging DKK Gelderland
Sabine Salomons en Judith Ribbers
Telefoonnummer 0314-631168

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of probleem waar wij u mogelijk mee kunnen helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Login

E-mailadres
Wachtwoord

Aanmelden nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel(s) (optioneel)
Achternaam
E-mailadres