Lankhof Beveiliging & Telecom

Locatie

Vierde Broekdijk 13
7122 JD Aalten
Omschrijving: 

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, op maat aanleggen en het onderhouden van beveiliging-/telecommunicatiesystemen bij bedrijven, particulieren en (overheids-)instellingen.

Aan de hand van uw wensen-/eisen en een deskundige (risico-) analyse wordt een concept aangeboden. Het op maat aanleggen van het aangeboden concept wordt zeer zorgvuldig door onze goed opgeleide monteurs uitgevoerd. De periodieke inspecties van de beveiligingssystemen, die door veel verzekeringsmaatschappijen verplicht worden gesteld, behoren ook tot onze diensten. Lankhof Telecom levert, als officieel Business

Partner van KPN, telecommunicatiesystemen voor particulieren en bedrijven. Naast de aanleg van telefoon- systemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten, installeren wij ook ISDN, ADSL/DSL en Zakelijk Internet-PlusBellen. Lankhof Beveiliging & Telecom heeft op dit moment 20 personeelsleden en kenmerkt zich door uitstekende kwaliteit, service en flexibiliteit.

Voor leefbaarheid in een kleine kern kunnen wij bijdragen aan de veiligheid en goede communicatie.

  • Lankhof Beveiliging kan het eenvoudig binnendringen van ongewenste personen bemoeilijken en maatregelen nemen om brand tijdig te signaleren.  
  • Lankhof Telecom levert telecommunicatie oplossingen & zorgconcepten op maat voor zowel particulieren als bedrijven.

Lankhof Beveliging en Telecom

 

 

Kracht en initiatief van bewoners