Feestelijke opening Dorpshuus Hoeflo Harfsen

Onder een stralende hemel werd zaterdag 28 mei het Dorpshuus Hoeflo, officieel geopend door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve samen met de kinderen van de Beatrixschool.

De directeur van de basisschool Taco Houkema voerde ons door het programma en de kinderen mochten ons rondleiden door het prachtige gebouw.

Een multifunctioneel gebouw tot stand gekomen in goede samenwerking met de gemeente Lochem en gerealiseerd door plaatselijke ondernemers en niet te vergeten de expertise en vrije tijd van zoveel vrijwilligers.

De voorzitter van Dorpshuus Hoeflo, Wim Wichers vertelde in vogelvlucht de lange weg die geleid heeft tot dit mooie resultaat. Hij vertelde ook dat het gebouw al volledig bezet is en sprak met een grote grijns dat er al uitbreiding nodig was.

 

 

De voorzitter van Dorpsbelangenvereniging Harfsen-Kring van Dorth, Bertus Karssenberg, bood namens de Dorpsbelangenvereniging een prachtige klok aan, zodat de vergaderingen niet te lang kunnen uitlopen, want de nazit is ook belangrijk. Hij benadrukte dat samenwerking met alle partijen van groot belang is om zoveel mogelijk gerealiseerd te krijgen.

Wat een mooie middag en dan besef ik weer eens te meer, dat ook het bijwonen van deze bijeenkomst, waar het werk van vrijwilligers zo duidelijk in beeld is, mijn rol van bestuurder van de DKK zo aantrekkelijk maakt.

Tinie te Dorsthorst Vice-voorzitter DKK

Locatie

Dorpshuus Hoeflo Harfsen
Hulstweg 4
7217 SZ Harfsen
Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners