Nieuw dorpshart in Nederasselt

Op 2 september is het vernieuwde Dorpshart in Nederasselt op feestelijke wijze geopend. De speelplekken zijn onder toeziend oog van vele geïnteresseerden door de kinderen van Basisschool de Tandem in gebruik genomen.

Een nieuw dorpshart was één van de ideeën in het Dorpsplan dat in 2015 werd gepresenteerd. De DKK ondersteunde destijds het dorpsplanproces.

Er is dankzij de steun van de gemeente Heumen en het Coöperatiefonds van de Rabobank een prachtige plek tot stand gekomen middenin het dorp. Er kan gespeeld, gesport en gerecreëerd worden. Het plan is uitgevoerd met lokale ondernemer Theunissen Tuinplanten uit Nederasselt.

Werkgroep Nieuw Dorpshart Nederasselt zal de komende nog druk zijn met het aanbrengen van de laatste voorzieningen zoals een Avonturenpad, een korfbalpaal en de voetbaldoelen.
Al vaak krijgt de Dorpsraad de vraag: "Wat nu?". Er liggen zeker nog ideeën en mogelijkheden. Zoals bij ieder project zal er een kartrekker nodig zijn, maar met dit succes in de pocket zullen die zich ongetwijfeld aandienen!

 

Op de facebookpagina Nederasselt Nieuws zijn meer foto's van deze happening te vinden en blijft u op de hoogte van andere projecten in dit actieve dorp.

DKK wenst de Dorpsraad hiermee veel succes!

Josien Durieux

Locatie

Nederasselt
Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners