Maak kennis met onze nieuwe collega: Guido Ariessen, consulent Dorpshuizen

Het is ons een groot genoegen om onze nieuwe collega aan u voor te stellen: Guido Ariessen. Guido zal vanaf 1 januari 2017 bij de DKK aan de slag gaan als consulent Dorpshuizen. In dit interview een paar vragen om een beeld van deze ‘Spijkse’.<--break->

Hoe zou je jezelf omschrijven?

En geboren en getogen Gelderlander, in het mooie dorpje Spijk waar de Rijn ons land binnenkomt. Dit is in de gemeente Rijnwaarden die in 2018 gaat fuseren met de gemeente Zevenaar. Ik ben gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee zoons van 4 en 7. Ik heb een groot Horeca en management verleden en ben van kleins af aan altijd een echte "doorzetter" geweest. Een verenigingsmens in hart en nieren.

Wat spreekt je aan in de functie van consulent Dorpshuizen?

Het meest spreekt mij aan om samen met u als bestuur dorpshuis te kijken hoe we u kunnen voorzien van hulp, kennis, ervaring en expertise met als doel en goed en leefbaar dorpshuis/kulturhus. Dit allemaal in de ruimste zin van het woord, op vele vlakken en niveaus, samen met een groep enthousiaste en vakkundige mensen vanuit de DKK. Verder kijk ik er echt naar uit om aan de slag te gaan en hoop ik door middel van goede samenwerking een mooi resultaat voor u neer te kunnen zetten.

Welke kennis en ervaring breng je mee in deze nieuwe functie?

Ik ben een doorgewinterde verenigings-/stichtingsman met al meer dan 22 jaar ervaring op verschillende vlakken van lokaal tot ver buiten de grenzen van ons mooie Gelderland. Bijvoorbeeld bij de Dorpsraad Stichting Actief Spijk, de plaatselijke Schutterij, voetbalvereniging, in het dorpshuis bestuur en Sint Nicolaas comité. Zoals je ziet allemaal op het sociale vlak en leefbaarheidsgebeuren waar ik al op zeer jonge leeftijd bij betrokken ben geraakt. Mijn kracht is om contacten te leggen en de weg weten te vinden om zo uiteindelijk samen iets te bereiken.

Rest mij u allen nog fijne kerstdagen toe te wensen en een goede jaarwisseling en dat we elkaar vanaf januari zeker een keer mogen begroeten.

Guido Ariessen


Contactinformatie

Guido zal zeker nog van zich laten horen, maar met alle zaken en vragen op gebied van dorpshuizen kunt u hem gerust benaderen! Dat kan vanaf januari op guidoariessen@dkkgelderland.nl, telefonisch via kantoor 0314-631168 of mobiel 06- 51014241

Locatie

Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners