Ideeënprijsvraag Maak Gelderland Mooier

Provincie Gelderland schrijft een ideeënprijsvraag uit onder het motto Maak Gelderland Mooier. Iedereen kan meedoen!

Waar gaat het om? Kom met ideeën en zet je creativiteit in om bouwstenen te maken waarmee te benoemen gebiedskwaliteiten overtuigend mee zijn geholpen. Het gaat om inspirerende kwaliteitsborging voor een vrij te kiezen gebied in Gelderland.

Het beste idee wordt door een jury onder leiding van gedeputeerde Josan Meijers, gehonoreerd met € 10.000,- voor verdere uitwerking van het idee. Een tweede prijs is € 5.000,-.

Tevens kan ook specifieke aandacht van de provincie gewonnen worden.

In het kort vragen we dus drie zaken: 1) kies een gebied, 2) benoem de kwaliteiten en 3) maak bouwstenen. Voor alle informatie zie de brochure in de bijlage.

Iedereen kan meedoen: maatschappelijke organisaties, waterschappen, ontwerpbureaus, omgevingsdiensten, kennisinstellingen, milieugroepen, heemschutkringen, cultuurverenigingen, dorps- en wijkraden, gemeentelijke ambtenarenteams, stichtingsbesturen etc. Particulieren kunnen ook meedingen al dan niet in teamverband. Studenten, kunstenaars, onderzoekers, gebiedsintendanten, landgoedeigenaren, vrijdenkers, freelancers. 

De aanmeld- en inzendtermijn verloopt van 8 februari tot en met 7 mei 2017.

Op het Provinciaal Jaarcongres d.d. 7 juni 2017 worden winnaars bekendgemaakt.

Op 23 maart 2017 organiseren we een informatiebijeenkomst in Hotel Haarhuis, Stationsplein 1 in Arnhem. Van 16.00 – 20.00 uur.

Het programma heeft een inloopkarakter.

Date: 
donderdag, 23 maart, 2017 - 16:00 tot 20:00

Locatie

Hotel Haarhuis
Stationsplein 1
Arnhem
Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners