Even voorstellen: Odile Jansen

Mijn naam is Odile Jansen en ik ben de opvolgster van Josien Durieux. Vanaf 1 november ga is aan de slag als consulente voor de DKK. Ik begin met het ontmoeten van de enthousiaste vrijwilligers en kennismaken met de bevlogen besturen. Zo leer ik onze mooie provincie nog beter leren kennen. Niet dat ik hier onbekend ben, want tot voor kort was ik consulent bij de Gelderse PlattelandsVrouwen. Onder andere door de cursussen Digitale vaardigheden die ik gaf, heb ik al veel dorpshuizen bezocht. <--break->

Ik woon in Nijmegen, ben getrouwd en heb twee kinderen, een zoon van 16 en een dochter van 14. Ik heb zelf ook veel ervaring als vrijwilliger. Ik organiseer evenementen bij ons in de straat, was bestuurder van scouting en schilder daar nog op grote evenementen, ik zat in de MR van de lagere school en verkoop merchandise op Middeleeuwse Evenementen.

Mijn hart ligt bij het samenwerken met vrijwilligersteams. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen door zich in te zetten voor elkaar. En hoe ik daar als beroepskracht een bijdrage aan kan leveren met inspiratie, ondersteuning, advies en humor!

Graag tot ziens!

Odile Jansen

Locatie

Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners