Ledenvergadering in het teken van TV

De ALV van DKK Gelderland werd gehouden op 15 november bij Omroep Gelderland in Arnhem. In totaal waren er 65 personen aanwezig.

De vergadering werd zoals altijd geopend door onze voorzitter Leidy van der Aalst-Wolken.

Wat werd er zoal doorgenomen tijdens het eerste deel van de ALV?

  • De 6 programmalijnen van de Leefbaarheidsalliantie en de samenwerking met de partners. Veel vragen van onze leden passen in het leefbaarheidsprogramma.    
  • De bestuurs- en personeelswisselingen:
    Bedankt Niko Wiendels en Ton Wormgoor.
    Welkom Wout van der Heiden (penningmeester) en Gerard Nieuwenhuis  
  • We gaan naar de leden toe! In het aankomende jaar worden er zo veel mogelijk bezocht. Afgelopen periode is Peter van Heek al met de DKK Camper bij een aantal leden geweest en heeft zeer mooie gesprekken gevoerd.
  • De kracht van de DKK komt vanuit haar leden!
  • De nieuwe provinciale subsidieregeling: aanpassingen gemeenschapsvoorzieningen.

Deel 2

Guido Ariessen gaf een presentatie over Dorpshuis van het jaar. Hij vertelde over de kracht van alle vrijwilligers en de ervaringen die op gedaan zijn tijdens de filmdagen en de voorbereidingen. Hij sloot zijn presentatie af met een filmpje van Omroep Gelderland.

Ralph Tip, eindredacteur van Zomer in Gelderland, nam de aanwezige leden mee in het verloop en de ontwikkeling van het programma. Wat komt er bij kijken voordat er gefilmd gaat worden? Vooral de teamspirit binnen de deelnemende dorpen is groot en het zet het dorp op de kaart. 

Geesteren heeft als winnaar van Zomer in Gelderland een mooie enthousiaste presentatie gehouden. Wily Erinkveld en Alex Arentsen vertelden over de ontwikkelingen, de voorbereiding en de ervaringen hoe het is om als dorp mee te doen met Zomer in Gelderland. De presentatie werd begeleid door een filmpje en prachtige foto’s.

Van de prijs is er voor het hele dorp een dorpsbrunch georganiseerd. Tevens is er een mooi bedrag voor het goede doel Metakids aangeboden (stofwisselingsziekten).

Geesteren mag zich met recht een heel jaar lang Mooiste plaats van Gelderland noemen.  

Locatie

Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners