DKK in beweging!

2017 was voor DKK weer een bijzonder jaar. Van de Achterhoek tot het Rivierenland, van de Veluwe tot de Stedendriehoek, het is de kracht van vrijwilligers, die met veel energie en enthousiasme aan de slag gaan voor hun woonomgeving, die ons blijft inspireren. Of het nu het bestuur van een Dorpshuis is of de mensen van een Belangenorganisatie, Dorpswerkgroep of onze collega’s in het netwerk. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking, verrassende ontmoetingen en gezellige bijeenkomsten.

Het was ook het eerste jaar dat we samenwerkten in de LeefbaarheidsAlliantie van de Provincie Gelderland om mooie initiatieven van burgers in Gelderland te ondersteunen.

Diverse Gelderse dorpen werden extra in het zonnetje gezet: Beltrum bij de Dorpsvernieuwingsprijs, Geesteren het Mooiste Dorp van Gelderland (Zomer in Gelderland), Netterden als winnaar van  de Landelijke Kern met Pit verkiezing en Mariënvelde als Dorpshuis van het Jaar. Ook werden er 5 DorpsOntwikkelingsPlannen gepresenteerd: Appeltern, Barchem, Duiven-West, Haalderen en Halle.

Op kantoor kregen we dit jaar versterking van Guido Ariessen en Odile Jansen en namen we afscheid van Josien Durieux.

Voor 2018 hebben we er zin in! Er liggen er veel mooie plannen en wensen op ons te wachten. We gaan ons vol inzetten voor de vragen van bewoners en onze leden. Zo willen we ons nog beter op de kaart te zetten.

Locatie

Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners