Praat mee over de Omgevingsvisie Gaaf Gelderland

De provincie Gelderland werkt hard aan de Omgevingsvisie 2018. Deze Omgevingsvisie Gaaf Gelderland is een uitnodiging om met elkaar te bouwen aan een economisch krachtig, verbonden en duurzaam Gelderland. Daarom nodigt het Team Omgevingsvisie betrokken bewoners van Gelderland uit om mee te komen praten op 29 maart in Nijmegen en 3 april in Lunteren.

Thema

Op deze twee bijeenkomsten draait het om Een Gezond, Veilig, Schoon en Welvarend Gelderland. Niet een beetje, maar écht! Dat is de toekomst waar Gelderland voor kiest. Die toekomst vraagt lef bij het maken van keuzes en je daaraan vasthouden. En samenwerking, vertrouwen, ruimte, creativiteit en doorzettingsvermogen bij het vinden van antwoorden en het toepassen van oplossingen voor uitdagingen waar we als samenleving voor staan.

Wat

Om de Gelderse Omgevingsvisie 2018 verdere vorm en inhoud te geven, organiseert het Team Omgevingsvisie twee bijeenkomsten in Gelderland. We gaan op zoek naar antwoorden en oplossingsrichtingen, door met elkaar in te zoomen op actuele ontwikkelingen en toekomstige kansen in de regio. Beide sessies hebben dezelfde opbouw, je bent vrij te kiezen op welke dag je wilt deelnemen. Aanmelden is nu nog niet nodig.

Programma

Ochtend: facultatieve excursie (10.00 – 12.00u)
Lunch (12.00 – 13.00u)
Inzoomsessie (13.00 – 16.30u)

Meer weten?

Forum Gaaf Gelderland

Omgevingsvisie

Locatie

Deel: 

 

 

Kracht en initiatief van bewoners