Ondersteuning

Eén van onze doelstellingen is het verlenen van ondersteuning in de ruimste zin aan kleine kernen, dorpshuisbesturen en dorpsbelangenorganisaties om de leefbaarheid op het platteland te behouden en te verbeteren. Deskundig advies en professionele ondersteuning, dat is waar DKK voor staat. Dat kan gaan over financiële administratie of het verbouwen van een dorpshuis, maar ook samenwerking met de gemeente of dorpsontwikkeling en nog veel meer. Alles op maat en vraaggestuurd.

Voorbeelden waarbij DKK kan ondersteunen

  • Dorpsontwikkeling
  • Eigen initiatieven uit het dorp
  • Beheer van een dorpshuis, kulturhus of multifunctionele accommodatie. Bijvoorbeeld: inhoudelijk programma, brede toegankelijkheid, vitaliteitsscan en financiële en sociale aspecten
  • Samenwerking met de gemeente
  • Wet- en regelgeving, procesbegeleiding, inspiratie en contact met ervaringsdeskundigen of specifieke professionals

De rol van DKK

DKK geeft niet alleen advies, maar denkt ook mee over projectplannen, subsidies, draagvlak en meer. Wil je bijvoorbeeld een dorpsbelangenorganisatie opstarten? Dan helpen we je graag.
Speciaal voor dorpshuizen in heel Nederland is de Vraagbaak ontwikkeld op www.dorpshuizen.nl. Een website met relevante informatie over juridische en technische zaken die van belang zijn voor besturen en beheerders van een dorpshuis, kulturhus of multifunctionele accommodatie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of probleem waar wij u mogelijk mee kunnen helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Login

E-mailadres
Wachtwoord

Aanmelden nieuwsbrief

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel(s) (optioneel)
Achternaam
E-mailadres